Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18521
Назва: Визначення ефективності та достовірності випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації
Автори: Кустов, Віктор Федорович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Каменєв, Олександр Юрійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Визначення ефективності та достовірності випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації : методичні вказівки до практичних занять і виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Діагностика та випробування систем автоматизації технологічних процесів» / укладачі : В. Ф. Кустов, О. В. Щебликіна, О. Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп’ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику оцінювання ефективності за критерієм мінімуму обладнання та достовірності комбінованих випробувань мікропроцесорних систем транспортної автоматизації на прикладі системи мікропроцесорної централізації. Наведено індивідуальні завдання та методичні вказівки до виконання самостійної роботи, а також рекомендації до самостійного вивчення відповідних тем курсу. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерноінтегровані технології та робототехніка», які вивчають дисципліну «Діагностика та випробування систем автоматизації технологічних процесів» усіх форм навчання, є другим виданням, переробленим і доповненим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18521
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf799.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.