Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18604
Назва: Методологічний аспект взаємодії видів транспорту в пунктах перевалки під час інтермодальних перевезень
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Афанасова, О.
Ковальов, Д.
Ключові слова: інтермодальне перевезення
взаємодія видів транспорту
вантажопотоки
логістична система
моделювання інтелектуальних транспортних систем
синергетичний ефект
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ломотько Д. Методологічний аспект взаємодії видів транспорту в пунктах перевалки під час інтермодальних перевезень / Д. Ломотько, О. Афанасова, Д. Ковальов // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 36-ї Міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 16-17 листопада, 2023 р.). – 2023. – № 3 (додаток). – С. 72-73.
Короткий огляд (реферат): Одним із основних напрямків розвитку залізничного транспорту та забезпечення його конкурентоспроможності на ринку транспортнологістичних послуг є вдосконалення технології перевізного процесу та взаємодії залізничного з іншими видами транспорту. Розвиток змішаних, комбінованих та інтермодальних способів перевезення дозволяє ефективно використовувати вигідні функції та властивості різних засобів транспорту. Раціональне їх використання дозволить зменшити витрати власників вантажу на перевезення вантажів, підвищить прибуток і стійкість функціонування всього транспортного комплексу в цілому. У теперішній час введення воєнного стану це є важливим актуальним питанням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18604
ISSN: 1681-4886 (print); 2413-3833(online)
Розташовується у зібраннях:Том 28 № 3 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.