Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1863
Назва: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Міжнародні фінанси"
Автори: Зайцева, Іраїда Юріївна
Масалигіна, Вікторія Володимирівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Міжнародні фінанси" / укладачі : І. Ю. Зайцева, В. В. Масалигіна ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Міжнародні фінанси та валютно – кредитні розрахунки» є підготовка фахівців економічного профілю, які мають оволодіти знаннями з теорії міжнародних фінансових відносин та набути навичок практичного застосування одержаних знань при здійсненні фінансових операцій у зовнішньоекономічній діяльності підприємств, фінансового менеджменту й аналізу в галузі міжнародного фінансового ринку, міжнародних інвестицій та платіжних і розрахункових балансів України. Методичні вказівки призначено для студентів заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та відповідають робочій програмі з курсу «Міжнародні фінанси».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1863
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки646.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.