Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18652
Title: Концепція управління розвитком науково-виробничої інфраструктури залізничного транспорту в умовах транскордонного співробітництва
Authors: Корінь, Мирослава Василівна
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Citation: Корінь М. В. Концепція управління розвитком науково-виробничої інфраструктури залізничного транспорту в умовах транскордонного співробітництва / М. В. Корінь // Теоретичні та практичні питання узгодження інтересів розвитку територіальної системи : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції, 31 жовтня 2020 року. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2020. – С. 257-259.
Abstract: Ефективність експлуатаційної діяльності вітчизняного залізничного транспорту залежить не скільки від базових виробничих підрозділів, що забезпечують процес перевезень вантажів і пасажирів, скільки в своїй більшості від забезпечувальних підрозділів, пов’язаних з оновлення основних виробничих фондів залізничної галузі. Реалізація інфраструктурних проєктів розвитку залізничного руху в Україні, у якості масштабної програми технологічної модернізації та інтелектуалізації інфраструктури з освоєнням новітніх технологій будівництва і організації процесів транспортування пасажирів і вантажів, є першочерговим завданням розвитку вітчизняної залізничної галузі, а головною базою для зазначених інноваційних зрушень повинна стати науково-виробнича інфраструктура АТ «Укрзалізниця».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18652
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корінь.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.