Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1866
Title: Методичні вказівки та завдання до до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінансовий аналіз діяльності підприємств залізничного транспорту"
Authors: Саленко, Олена Володимирівна
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки та завдання до до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінансовий аналіз діяльності підприємств залізничного транспорту" / укладач О. В. Саленко ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 42 с.
Abstract: Однією з основних функцій фінансового аналізу є об’єктивна оцінка фінансового стану, фінансових результатів і ефективності діяльності підприємства, а метою проведення – інформаційне забезпечення управлінських рішень фінансового характеру, тобто одержання невеликої кількості ключових параметрів, які дозволяють дати об’єктивну і точну картину фінансового стану підприємства (його платоспроможності, фінансової стійкості, прибутку і збитків, змін у структурі його активів і пасивів, у розрахунках з кредиторами і дебіторами тощо). Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1866
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.