Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18687
Title: Оптимізація вагонопотоків на залізничному полігоні в умовах масових вантажних перевезень
Other Titles: Optimization of the freight car flows at the railway region in conditions of the mass cargo transportation
Authors: Долгополов, Петро Віталійович
Гордій, І. І.
Кисіль, Д. В.
Dolgopolov, P.
Gordii, I.
Kysil, D.
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Долгополов П. В. Оптимізація вагонопотоків на залізничному полігоні в умовах масових вантажних перевезень / П. В. Долгополов, І. І. Гордій, Д. В. Кисіль // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 39-40.
Abstract: Експлуатація залізниць вимагає від перевізника дотримуватися умов безпеки руху і утримання інфраструктури у задовільному стані. Згідно відповідних нормативних актів перевізник ремонтує та модернізує споруди та пристрої, що вимагає тимчасово виводити їх з експлуатації. Це різко скорочує провізну спроможність залізничної мережі, що негативно впливає на внутрішні та міжнародні перевезення. Тому актуальним стає задача оптимізації вагонопотоків на залізничній мережі з урахуванням пропускної спроможності залізничних дільниць та станцій, а також скорочення пробігів рухомого складу при перевезенні масових вантажів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18687
Appears in Collections:Інтелектуальні транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Долгополов.pdf327.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.