Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1875
Назва: Програма та завдання до контрольних робіт з дисципліни "Неруйнівні методи контролю якості продукції"
Автори: Геворкян, Едвін Спартакович
Волошина, Людмила Володимирівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма та завдання до контрольних робіт з дисципліни "Неруйнівні методи контролю якості продукції" / укладачі : Е. С. Геворкян, Л. В. Волошина ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 23 с.
Короткий огляд (реферат): Пропоновані методичні вказівки мають за мету допомогти студентам систематизувати самостійну роботу над вивченням курсу, сприяти успішному засвоєнню студентами основних понять дисципліни «Неруйнівні методи контролю якості продукції» та виконанню контрольної роботи. Досягненню поставленої мети буде сприяти систематична робота над програмою курсу та вивчення ключових питань тем під час підготовки та виконання контрольної роботи. Базою для розробки методичних вказівок є навчальна програма дисципліни «Неруйнівні методи контролю якості продукції», яка охоплює понятійний апарат у галузі неруйнівного контролю якості продукції, методи та способи неруйнівного контролю, їх застосування в залежності від продукції, види виробничо-технологічних дефектів та вміння їх розрізнити. Рекомендовано для магістрів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1875
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЯССТВМ 14.pdf288.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.