Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18779
Title: Організація електронного документообігу як складової хмарних технологій у зміцненні інформаційного сегмента економічної безпеки
Authors: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Ковальова, Дар’я Андріївна
Євсєєв, Андрій Сергійович
Keywords: цифрові технології
хмарні технології
електронний документообіг
обліково-аналітичні потреби
організація обліку
економічна безпека
Issue Date: 2023
Publisher: CPN Publishing Group
Citation: Євсєєва О. О. Організація електронного документообігу як складової хмарних технологій у зміцненні інформаційного сегмента економічної безпеки / О. О. Євсєєва, Д. А. Ковальова, А. С. Євсєєв // Science and technology: problems, prospects and innovations: the 5th International scientific and practical conference (February 16-18, 2023). – Osaka : CPN Publishing Group, 2023. – Р. 324-331.
Abstract: Наразі цифрові технології стають в нагоді у розповсюдженні інформації суспільству та бізнесу через відповідні інтернет-ресурси, хмарні технології та впровадження електронного документообігу в тому чи іншому обсязі, які б задовольняли обліково-аналітичні потреби управлінського персоналу за для ефективного управління, не порушуючи та зміцнюючи при цьому економічну безпеку суб’єкта господарювання. Розглянуті переваги та недоліки впровадження електронного документообігу на рівні суб’єкта господарювання із перспективою реалізації упровадження хмарних технологій в процесі обміну інформації із зовнішніми контрагентами. Затверджується необхідність врахування переваг та недоліків впровадження електронного документообігу на організацію бухгалтерського обліку та їх синергетичний вплив на міцність та ефективність економічної безпеки підприємства.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18779
ISBN: 978-4-9783419-1-4
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євсєєва.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.