Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1881
Назва: Випробування системи мікропроцесорної централізації на імітаційних моделях
Автори: Бойнік, Анатолій Борисович
Кустов, Виктор Федорович
Каменєв, Олександр Юрійович
Горбушко, Олександр Іванович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Випробування системи мікропроцесорної централізації на імітаційних моделях : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Діагностика та випробування систем залізничної автоматики" / укладачі : А. Б. Бойнік, В. Ф. Кустов, О. Ю. Каменєв, О. І. Горбушко ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено порядок виконання лабораторних робіт, спрямованих на розроблення і реалізацію програм і методик випробувань системи мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів на імітаційних моделях, складання тестових скриптів та реєстрацію результатів випробувань. Надано загальні рекомендації щодо методологічного забезпечення процесу випробувань мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів із використанням імітаційних моделей із посиланням на нормативно-технічну документацію системи мікропроцесорної централізації. Методичні вказівки призначені для студентів магістратури спеціальності 8.05020203 «Автоматика та автоматизація на транспорті» усіх форм навчання та слухачів Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації, що вивчають курс дисципліни «Діагностика та випробування систем залізничної автоматики».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1881
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки928.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.