Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18872
Назва: Вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на економічну та фінансову безпеку підприємства
Автори: Єрмоленко, Олексій Анатолійович
Пєшкова, О. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Єрмоленко О. А. Вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на економічну та фінансову безпеку підприємства / О. А. Єрмоленко, О. С. Пєшкова // Фінансове та інформаційно-аналітичне забезпечення безпеки бізнесу в умовах воєнної економіки та повоєнного відновлення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 22–23 листопада 2023 р.– Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. – С. 55-58.
Короткий огляд (реферат): Економічна безпека країни визначається шляхом аналізу рівня розвитку національної економіки та її конкурентоспроможності на світових ринках. Прагнення до безпеки так само природно, як і боротьба за виживання. Стан показників економічної безпеки підприємства перебуває у прямій залежності від здатності керівництва та фахівців підприємства уникати та заздалегідь запобігати можливим небезпекам та загрозам, а також справлятися та усувати негативні наслідки від можливих загроз. Всі чинники, що впливають на стан економічної безпеки підприємства діляться на зовнішні та внутрішні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18872
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмоленко.pdf2.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.