Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18873
Назва: Фінансова безпека підприємства в системі забезпечення економічної безпеки
Автори: Лисьонкова, Наталія Миколаївна
Васільєва, К. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Лисьонкова Н. М. Фінансова безпека підприємства в системі забезпечення економічної безпеки / Н. М. Лисьонкова, К. О. Васільєва // Фінансове та інформаційно-аналітичне забезпечення безпеки бізнесу в умовах воєнної економіки та повоєнного відновлення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 22–23 листопада 2023 р.– Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. – С. 113-115.
Короткий огляд (реферат): Економічна безпека підприємства є одним з ключових факторів його успішного функціонування та конкурентоспроможності на ринку. Економічна безпека підприємства визначається як стан захищеності його від негативних впливів зовнішнього та внутрішнього середовища, який забезпечує стабільний розвиток та досягнення поставлених цілей. Економічна безпека підприємства має багато складових, серед яких особливе місце займає фінансова складова. Фінансова складова економічної безпеки підприємства характеризує ступінь захищеності його фінансових ресурсів, а також ефективність їх використання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18873
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисьонкова.pdf1.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.