Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18918
Title: Вибір системи технічного обслуговування та ремонту нового наукоємного рухомого складу міського та приміського транспорту
Authors: Басов, Геннадій Григорович
Фалендиш, Анатолій Петрович
Харламов, Павло Олександрович
Бабіч, І.О.
Issue Date: 2006
Publisher: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Citation: Басов Г. Г. Вибір системи технічного обслуговування та ремонту нового наукоємного рухомого складу міського та приміського транспорту / Г. Г. Басов, А. П. Фалендиш, П. О. Харламов, І. О. Бабіч // Комунальне господарство міст. Серія : Технічні науки. - 2006. - № 72. - С. 275-281.
Series/Report no.: Технічні науки;
Abstract: Пропонуються шляхи вирішення проблеми визначення основ забезпечення працездатності рухомого складу (РС) в процесі його експлуатації, оптимізації системи технічного обслуговування та ремонту нового РС. Раніше витрати на виготовлення рухомого складу становили більшу частину витрат і доповнювалися менш об'ємними витратами на експлуатацію та технічне обслуговування. Зараз відбулися радикальні зміни. Незважаючи на те, що в процесі розробки й виготовлення майже повністю визначаються обсяги етапів життєвого циклу, від виготовлювача (якщо він одночасно не експлуатує рухомий склад) потрібна максимальна оптимізація витрат.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18918
ISSN: 2522-1809 (print)
Appears in Collections:2006

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Басов.pdf179.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.