Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18926
Назва: Принцип простоти і методи аналізу соціально-економічних явищ
Автори: Орлова, Вікторія Миколаївна
Дата публікації: 2007
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Орлова В. М. Принцип простоти і методи аналізу соціально-економічних явищ / В. М. Орлова // Комунальне господарство міст. Серія : Економічні науки. - 2007. - № 77. - С. 218-225.
Серія/номер: Економічні науки;
Короткий огляд (реферат): Розглядаються складові системного аналізу, який встановлює властивості соціально-економічних систем, їх здатність до самоорганізації. Постановка проблеми принципу простоти і методів аналізу соціально-економічних явищ у загальному вигляді та її зв’язок з важливими науковими та практичними завданнями викликана перш за все тим, що спрощення повної кінетичної системи рівнянь об’єкту можна використовувати, якщо характерні часи окремих стадій узагальнених реакцій достатньо сильно різняться. При цьому виникає часова ієрархія в системі з відносною відокремленістю характерних часів. При розвитку соціально-економічної системи ця ієрархія виступає як наслідок самого розвитку системи, і можна думати, що вона носить доцільний характер.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18926
ISSN: 2522-1809 (print)
Розташовується у зібраннях:2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орлова.pdf141.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.