Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1896
Title: Дослідження електромеханічних властивостей і характеристик сучасних електроприводів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теорія електропривода"
Authors: Буряковський, Сергій Геннадійович
Маслій, Артем Сергійович
Мастепан, Антон Геннадійович
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дослідження електромеханічних властивостей і характеристик сучасних електроприводів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теорія електропривода" / укладачі : С.Г. Буряковський, А.С. Маслій, А.Г. Мастепан ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 25 с.
Abstract: Тема: дослідження електромеханічних властивостей і характеристик електропривода з двигуном постійного струму при живленні від імпульсного перетворювача. Мета: вивчити характеристики двигуна постійного струму (ДПС) незалежного збудження при живленні від імпульсного перетворювача (ІП), практично ознайомитися з методами їх експериментального отримання. Рекомендуються для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної та заочної форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1896
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕТЕМ 166.pdf860.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.