Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18980
Назва: Сучасний веб-сайт вищого навчального закладу
Автори: Ушаков, Михайло Віталійович
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ушаков М. В. Сучасний веб-сайт вищого навчального закладу / М. В. Ушаков // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 120-121.
Короткий огляд (реферат): Розвиток комп'ютерної техніки та комунікаційних технологій перетворює останнім часом веб-сайти на один з найпопулярніших інструментів PR у будь-якій сфері і заклади освіти не є винятком. Реалії нашого часу кажуть, що будь-які коледжі та університети повинні мати ефективний веб-сайт, який би приваблював все нових і нових студентів, а також служив би довідником для вже існуючих студентів. Сайти стали рекламним майданчиком, який працює на абітурієнтів, куди за інформацією про ВНЗ звертаються роботодавці, спонсори, іноземні партнери, співробітники кадрових агентств тощо. Саме інформація в Internet – база побудови іміджу ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18980
Розташовується у зібраннях:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ушаков.pdf299.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.