Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18990
Назва: Впровадження у навчальний процес сучасних технологій навчання та сучасних технічних засобів
Автори: Клименко, Любов Анатоліївна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Клименко Л. А. Впровадження у навчальний процес сучасних технологій навчання та сучасних технічних засобів / Л. А. Клименко // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 126-127.
Короткий огляд (реферат): Розвиток інтернет-технологій заклав основи сучасної якісної дистанційної освіти. На сьогодні провідні європейські ВНЗ використовують у навчальному процесі сучасні інформаційно-освітні інтернет-технології, дозволяючи зробити доступнішою вищу освіту. Не усі ВНЗ можуть собі дозволити дистанційне навчання, це пов'язано з тим, що потрібні як технічні ресурси, так і висококваліфікований професорськовикладацький склад для розроблення авторських навчальних програм. Ефективне використання інформаційних технологій в освіті може значно поліпшити ефективність навчання і скоротити витрати на нього.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18990
Розташовується у зібраннях:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко.pdf228.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.