Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18993
Назва: Сумісне використання натурного та комп’ютерного експериментів у ході виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електротехніка та електромеханіка»
Автори: Давиденко, Михайло Георгійович
Кравченко, В. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Давиденко М. Г. Сумісне використання натурного та комп’ютерного експериментів у ході виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електротехніка та електромеханіка» / М. Г. Давиденко, В. І. Кравченко //Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 130.
Короткий огляд (реферат): Лабораторна робота являє собою експериментальні дослідження, які виконуються в підконтрольному середовищі. Мета навчальної лабораторної роботи полягає в експериментальній перевірці певних теоретичних положень, а також у розвитку і закріпленні в студентів навичок проведення експериментів. Натурний експеримент виконують безпосередньо на реальному об’єкті досліджень. Комп’ютерний експеримент виконують у віртуальному середовищі над відтвореною в цьому середовищі математичною моделлю реального об’єкта.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18993
Розташовується у зібраннях:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давиденко.pdf223.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.