Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18999
Назва: Впровадження наукових досліджень у навчальний процес
Автори: Козар, Леонід Михайлович
Афанасов, Георгій Михайлович
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Козар Л. М. Впровадження наукових досліджень у навчальний процес / Л. М. Козар, Г. М. Афанасов // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 133-134.
Короткий огляд (реферат): Навчальний процес і проведення наукових досліджень у вищій школі повинні бути нерозривно пов’язані між собою. Цілком природним є їх взаємопроникнення, розвиток і збагачення на цьому підґрунті. Серйозні наукові дослідження можуть успішно здійснюватися дослідникамипочатківцями тільки на основі глибоких загальнотехнічних і спеціальних знань, отриманих ними в ході навчального процесу. У свою чергу, системні наукові дослідження зміцнюють отримані знання і дають змогу отримати ряд професійних компетенцій, необхідних молодим фахівцям. Отже, планувати, як навчальний процес, так і наукові дослідження у ВНЗ, треба, безумовно, з урахуванням цієї обставини. Це створює об’єктивні передумови успішного впровадження результатів наукових досліджень у навчальний процес для його розвитку і вдосконалювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18999
Розташовується у зібраннях:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козар.pdf228.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.