Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19007
Title: Участь УкрДАЗТ в національній системі рейтингового оцінювання вищих навчальних закладів – перший досвід, сильні і слабкі боки діяльності, перспективи розвитку в площині забезпечення якості вищої освіти
Authors: Морозова, Галина Вікторівна
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Морозова Г. В. Участь УкрДАЗТ в національній системі рейтингового оцінювання вищих навчальних закладів – перший досвід, сильні і слабкі боки діяльності, перспективи розвитку в площині забезпечення якості вищої освіти / Г. В. Морозова // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 140-142.
Abstract: Другий рік поспіль Міністерство освіти і науки України разом з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти продовжує апробацію Національної системи рейтингового оцінювання діяльності вищих навчальних закладів на принципах доступності, відкритості, прозорості, гласності, довіри та відповідальності та інформує суспільство про стан вищої освіти і рівень досягнень вищих навчальних закладів щодо якості освітньої діяльності, науково-педагогічні та студентські колективи, адміністрації вищих навчальних закладів про ефективність та результативність їх діяльності. Окрім того, надає центральним та місцевим органам управління освітою і наукою інформацію про стан, динаміку розвитку й позиціонування ВНЗ на ринку освітніх послуг і ринку праці на регіональному та національному рівнях.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19007
Appears in Collections:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Морозова.pdf236.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.