Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19009
Назва: Порівняльна характеристика розподілу страхових послуг в Україні і в промислово розвинутих країнах світу
Автори: Стешенко, Олена Дамирівна
Дата публікації: 2001
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Стешенко О. Д. Порівняльна характеристика розподілу страхових послуг в Україні і в промислово розвинутих країнах світу / О. Д. Стешенко // Коммунальное хозяйство городов. Серия : Экономические науки. - 2001. - Вип. 34. - С. 305-307.
Серія/номер: Экономические науки;
Короткий огляд (реферат): Розглядаються основні напрямки функціонування каналів розподілу на страхових ринках промислово розвинутих країн у порівнянні з ринком України на сучасному етапі. Наявність розвинутої системи збуту є найголовнішим фактором функціонування страхового бізнесу як підприємницької діяльності. У межах цієї системи виявляється безпосередня взаємодія попиту і збуту, реалізується найголовніша складова товарообігу—контакт із споживачем. Створення і розвиток системи збуту набуває для страховика перпорядної ваги: без реалізації страхових полісів функціонування стра-хової організації не тільки неефективне, але й економічно неможливе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19009
ISSN: 2522-1809 (print)
Розташовується у зібраннях:2001

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стешенко.pdf167.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.