Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19065
Назва: Удосконалення організації пасажиропотоків міжнародного сполучення на залізничних вокзалах
Інші назви: Improvement of the organization of international passenger traffic at railway stations
Автори: Свідіна, А. С.
Черняк, Ю. В.
Горлова, Н. І.
Svidina, A. S.
Chernyk, Yu. V.
Horlova, N. I.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Свідіна А. С. Удосконалення організації пасажиропотоків міжнародного сполучення на залізничних вокзалах / А. С. Свідіна, Ю. В. Черняк, Н. І. Горлова // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 89-90.
Короткий огляд (реферат): Зростання обсягів пасажиропотоків з України до країн Європейського Союзу, що обумовлено російськими геноцидними військовими діями в Україні. Значна частина громадян України втратила власні домівки, а в умовах постійних хаотичних ракетних обстрілів мирних міст країни єдиним шляхом врятувати власне життя, зокрема дітей є виїзд закордон. Це призвело до надзвичайно високого навантаження на прикордонні залізничні станції, що в свою чергу створило значні труднощі для пасажирів та спричинило утворення заторів на вокзалах. Відсутність ефективної системи орієнтації пасажирів на залізничних вокзалах та невідповідність інфраструктури пунктів прикордонного контролю і пропуску призвели до погіршення якості обслуговування пасажирів. Затори та незручності для пасажирів стали невід'ємною частиною подорожей через прикордонні пасажирські станції. Одним із напрямів удосконалення організації пасажиропотоків міжнародного сполучення на залізничних вокзалах є побудова дієвої системи орієнтування пасажирів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19065
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальні транспортні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свідіна.pdf328.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.