Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1909
Title: Комплексний розрахунок висоти і поздовжнього профілю сортувальної гірки : методичні вказівки до виконання контрольної та розрахунково-графічної робіт для студентів усіх форм навчання та слухачів НН ІППК з дисципліни "Залізничні станції та вузли"
Authors: Огар, Олександр Миколайович
Берестов, Ігор В'ячеславович
Куценко, Максим Юрійович
Розсоха, Олександр Володимирович
Шаповал, Ганна Василівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Комплексний розрахунок висоти і поздовжнього профілю сортувальної гірки : методичні вказівки до виконання контрольної та розрахунково-графічної робіт для студентів усіх форм навчання та слухачів НН ІППК з дисципліни "Залізничні станції та вузли" / укладачі : О.М. Огар, І.В. Берестов, М.Ю. Куценко, О.В. Розсоха, Г.В. Шаповал ; кафедра залізничних станцій та вузлів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 58 с.
Abstract: Методичні вказівки містять загальні відомості, пов’язані з проектуванням сортувальних гірок різної потужності, послідовність розрахунку та проектування сортувальних гірок, вимоги до проектування плану та поздовжнього профілю насувної та спускної частин гірки, а також довідкові матеріали, що необхідні студентам при виконанні комплексного розрахунку та проектуванні сортувальної гірки. Методичні вказівки призначені та рекомендуються для використання при виконанні контрольної та розрахунково-графічної робіт студентами, які навчаються за освітньою програмою „Організація перевезень та управляння на транспорті (залізничний транспорт)” усіх форм навчання, а також слухачів НН ІППК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1909
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗСВ 20.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.