Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19095
Title: Розробка процедури ідентифікації потенційних груп вагонів з зерновими вантажами для утворення поїздів ступеневих маршрутів
Other Titles: Development of a procedure for identifying potential groups of grain wagons to form step routes trains
Authors: Панченко, Артем
Харченко, Дмитро
Panchenko, Artem
Kharchenko, Dmytro
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Панченко А. Розробка процедури ідентифікації потенційних груп вагонів з зерновими вантажами для утворення поїздів ступеневих маршрутів / А. Панченко, Д. Харченко // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 140-141.
Abstract: В умовах активного розвитку експорту зернових культур важливо ретельно розглядати всі аспекти логістики, зокрема ефективне використання рухомого складу для перевезення. Згідно даних АТ «Укрзалізниця» за 2019 рік, частка вагонних відправок відповідає 33,6% від загальних обсягів навантаження зернових на мережі, що свідчить про те, що вагонні відправки займають суттєву частину загального обсягу перевезень зернових вантажів. У таких умовах постає питання у збільшенні ефективності перевезень невеликих груп вантажів залізничним транспортом. Одним з рішень цієї проблеми є використання моделі перевезення на основі об’єднання вагонних та групових відправок з однаковою точкою призначення у один ступеневий поїзд, який формується на основі спільного користування рухомого складу (англ. «Ridesharing Logistics»). Використання такої моделі дозволяє уникнути переформування вантажного поїзду на сортувальних станціях та зменшити загальний час на перевезення. Для реалізації технологій перевезень на основі райдшерінгових сервісів вимагає розробки дієвих процедур ідентифікації в системі планування потенційних груп вагонів з зерновими вантажами для утворення поїздів ступеневих маршрутів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19095
Appears in Collections:Інтелектуальні транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панченко.pdf343.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.