Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1911
Title: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи 1 для студентів 1-го курсу усіх факультетів з дисципліни "Англійська мова"
Authors: Донець, Світлана Михайлівна
Ель Кассем, Олена Володимирівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи 1 для студентів 1-го курсу усіх факультетів з дисципліни "Англійська мова" / укладачі : С.М. Донець, О.В. Ель Кассем ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 34 с.
Abstract: Дані методичні вказівки підготовлені відповідно до програми навчальної дисципліни, є складовою частиною навчально-методичного комплексу дисципліни «Англійська мова». Основна мета методичних вказівок – самостійна робота студентів 1-го курсу заочного відділення усіх факультетів. Вказівки складаються з двох розділів. Перший розділ містить стислий граматичний довідник з прикладами вживання граматичних явищ, які трапляються у завданнях контрольної роботи. Другий розділ включає п`ять варіантів завдань, які містять вправи з лексико-граматичними завданнями, навчальні тексти і систему вправ, що забезпечує набуття міцних навичок в усіх видах мовної діяльності, формує уміння обговорювати актуальні питання і висловлювати власну думку, читати й анотувати літературу за фахом. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи 1 призначені для студентів 1-го курсу усіх факультетів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1911
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ін мови 63.pdf604.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.