Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19138
Назва: Цифрові технології в підвищенні конкурентоспроможності судноплавства
Інші назви: Digital technologies in increasing the competitiveness of shipping
Автори: Мельник, О. М.
Коскіна, Ю. О.
Melnyk, O. M.
Koskina, Yu. O.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мельник О. М. Цифрові технології в підвищенні конкурентоспроможності судноплавства / О. М. Мельник, Ю. О. Коскіна // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 81-83.
Короткий огляд (реферат): Сучасна епоха вимагає від нас не лише адаптації до нових технологій, але й активної участі у їх формуванні та розвитку судноплавства - перехід до цифрової трансформації. Цей перехід змінює обличчя сучасного морського простору, впливаючи на всі сегменти морських транспортних систем. Судноплавство, як ключовий гравець у світовій торгівлі, переживає найважливіший крок у своїй історії - перехід до цифрової парадигми. Це стає каталізатором для змін, які впливають на кожен аспект галузі, від навігації та управління флотом до логістичних потоків та екологічних стандартів. Сучасні рішення та цифрові системи управління флотом змінюють правила гри в судноплавстві та відкривають нові перспективи для підвищення конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19138
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальні транспортні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник.pdf404.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.