Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1914
Title: Методичні вказівки до виконання індивідуальних, розрахунково-графічних завдань, розділу курсового та дипломного проектування з дисципліни "Проектування плану на міжнародних транспортних коридорах та високошвидкісних магістралях"
Authors: Камчатна, Світлана Миколаївна
Матвієнко, Олександр Олександрович
Шевченко, Анна Олександрівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання індивідуальних, розрахунково-графічних завдань, розділу курсового та дипломного проектування з дисципліни "Проектування плану на міжнародних транспортних коридорах та високошвидкісних магістралях" / укладачі : С.М. Камчатна, О.О. Матвієнко, А.О. Шевченко ; кафедра колії та колійного господарства. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 43 с.
Abstract: У методичних вказівках розглянуто загальні положення проектування плану залізниць, проектування плану на спеціалізованих ділянках високошвидкісних магістралей та міжнародних транспортних коридорів, проектування плану при сумісному русі поїздів на високошвидкісних магістралях та міжнародних транспортних коридорів, вимоги до плану лінії при прискоренні руху поїздів на залізницях України, а також наведено питання до самоконтролю та підготовки захисту роботи. Методичні вказівки ґрунтуються на діючій нормативно-технічній документації України та на досвіді виконання робіт з проектування залізниць на ВШМ та МТК. Методичні вказівки рекомендовано для студентів спеціальності 273 “Залізничний транспорт” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1914
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File SizeFormat 
Методичні вказівки1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.