Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19176
Назва: Використання тролейбусів з автономним ходом у місті Дніпро
Інші назви: Using trolley buses with autonomous operation in the Dnipro city
Автори: Фірсов, О. Д.
Разгонов, С. А.
Phirsov, Alexander
Razghonov, Seghii
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Фірсов О. Д. Використання тролейбусів з автономним ходом у місті Дніпро / О. Д. Фірсов, С. А. Разгонов // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 136-137.
Короткий огляд (реферат): Підвищення ефективності роботи міського електротранспорту у місті Дніпро з використанням тролейбусів з автономним ходом це актуальна тенденція сьогодення. У роботі наголошено про розробку транспортно-логістичної схеми перевезення пасажирів в місті Дніпро тролейбусними маршрутам з використання тролейбусів з автономним ходом. В роботі проводиться аналіз тролейбусів з автономним ходом, оцінка їх властивостей, особливості використання та порівняння з іншими видами тролейбусів. Також порівнюється діючі тролейбусні маршрути з можливими маршрутами, де використовуються тролейбуси з автономним ходом. Розраховуються техніко-експлуатаційні та техніко-економічні показники роботи транспорту, визначаються витрати на організацію перевезення пасажирів. У результаті виконання проводиться розрахунок виручки від перевезення пасажирів тролейбусами з автономним ходом по маршрутам міста Дніпро.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19176
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальні транспортні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фірсов.pdf382.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.