Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19186
Title: Конкурентоспроможний фахівець-як мотивація до навчання
Authors: Гончарова, О. М.
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Гончарова О. М. Конкурентоспроможний фахівець-як мотивація до навчання / О. М. Гончарова // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 13-15.
Abstract: Сьогодні професійно-технічна освіта потребує фахівців, здатних забезпечити не просто функціонування професійно-технічних навчальних закладів, а й їх конкурентоспроможність. Особливого значення набуває підготовка висококваліфікованого конкурентоспроможного спеціаліста, готового до здійснення ефективної професійної діяльності. Конкурентоспроможний фахівець − це працівник-професіонал, який уміє досягати кращих результатів, спроможний на ринку праці запропонувати себе як товар і в якому зацікавлені працедавці. Саме в такому фахівцеві сьогодні є потреба як у системі професійно-технічної освіти, так і у держави. Це можливо лише у тому випадку, коли випускник здатний витримати конкуренцію на ринку праці, досягти успіху в професійній кар'єрі, тобто оволодіти конкурентоспроможністю, що забезпечує кар’єрне зростання (викладач спеціальних дисциплін, майстер виробничого навчання − заступник директора, директор).
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19186
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончарова.pdf400.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.