Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1925
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Метрологія, стандартизація і технічні вимірювання"
Authors: Павшенко, Андрій Васильович
Бобрицький, Сергій Владиславович
Громов, Володимир Ігорович
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Метрологія, стандартизація і технічні вимірювання" / укладачі : А.В. Павшенко, С.В. Бобрицький, В.І. Громов ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 54 с.
Abstract: Лабораторні роботи з дисципліни «Метрологія, стандартизація і технічні вимірювання» мають за мету ознайомити студентів з експлуатаційними та метрологічними характеристиками найбільш широко розповсюджених вимірювальних засобів, прищепити їм навички в обігу з цими засобами, і крім того, закріпити отримані на лекціях теоретичні знання з дисципліни. У процесі виконання робіт студенти вивчають основні метрологічні правила, вимоги та норми, нормативно-технічні документи, які в подальшому використовуються при вивченні спеціальних дисциплін. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Локомотиви та локомотивне господарство» і «Вагони та вагонне господарство».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1925
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.