Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19278
Title: Деякі особливості розроблення тестів з філософії для комп'ютеризації перевірки знань
Authors: Овчаренко, В. М.
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Овчаренко В. М. Деякі особливості розроблення тестів з філософії для комп'ютеризації перевірки знань / В. М. Овчаренко // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 36.
Abstract: Розроблення нових тестових завдань є достатньо складним і тривалим процесом. Треба враховувати незбіжну механістичність і фрагментарність змісту конкретних тем у реальному тесті. Навіть найретельніше розроблені тести мають певні недоліки, тому треба не зупинятися, а удосконалювати варіанти питань і відповідей. Тестові питання повинні бути обов'язково розглянуті на лекціях і семінарських заняттях. Точніше, навпаки, найважливіші питання лекцій і семінарів треба включати в тести. Важливою складовою частиною забезпечення готовності студентів до комп'ютерної перевірки знань є попереднє повторення найскладніших тем і розділів курсу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19278
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Овчаренко.pdf291.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.