Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1930
Назва: Методичні вказівки до виконання завдання «Побудова розгорток геометричних поверхонь» з дисципліни «Нарисна геометрія»
Автори: Морозова, Галина Вікторівна
Грінченко, Н.В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання завдання «Побудова розгорток геометричних поверхонь» з дисципліни «Нарисна геометрія» / укладачі : Г.В. Морозова, Н.В. Грінченко ; кафедра нарисної геометрії та комп’ютерної графіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Розгорткою багатогранної поверхні називається плоска фігура, що отримується послідовним поєднанням всіх граней поверхні з однією площиною. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що будь-яку об'ємну фігуру можна подати у вигляді плоского креслення, і це стосується не тільки багатогранників, але й тіл обертання. Побудова розгортки зводиться до визначення дійсної величини плоских фігур і площ криволінійних частин фігур, що обмежують їх. Методичні вказівки рекомендуються для студентів механічного факультету 1 курсу всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1930
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НГКГ 131.pdf3.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.