Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19336
Title: Напрями і засоби дистанційного навчання
Authors: Целуйко, М. Є.
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Целуйко М. Є. Напрями і засоби дистанційного навчання / М. Є. Целуйко // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 52-53.
Abstract: Дистанційне навчання – новий засіб реалізації процесу навчання, в основу якого покладено використання сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій, що дають змогу навчатися на відстані без особистого безпосереднього контакту між викладачем та учнем. Завдяки цьому навчатися можуть всі: діти, студенти, фахівці, люди похилого віку, особи з особливими потребами у тому числі мешканці районів, що не мають у своєму розташуванні установ денної форми навчання. Дистанційні методи освіти виявляються прийнятними також для таких соціальних груп, які не мають або втратили постійне місце проживання, ведуть кочовий спосіб життя або змушені бути переселенцями. Вони самі обирають час та місце для дистанційного навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19336
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Целуйко.pdf294.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.