Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19339
Title: Ефективність рейтингової системи контролю знань студентів
Authors: Борович, Ольга Дмитрівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Борович О. Д. Ефективність рейтингової системи контролю знань студентів / О. Д. Борович // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 56-58.
Abstract: Введення рейтингової системи дає можливість скоротити в більшості випадків час на з'ясування підготовленості студентів до занять; виявити зацікавленість студентів у максимально можливій для них рейтинговій оцінці; налаштовує їх на сумлінну роботу в процесі підготовки до заняття. Підготовленість до занять студентів, які змирилися з тим, що не отримають оцінку за рейтингом, можна перевіряти в індивідуальному порядку, не скорочуючи для більшої частини студентів час, що виділяється на самостійну роботу. Це сприяє, з одного боку, відходу від традиційних "школярських" методів роботи, а з іншого – дозволяє при безперервному контролі демонструвати більшу довіру до студента, не піддаючи спочатку сумніву факт його підготовки до заняття.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19339
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борович.pdf302.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.