Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19390
Title: Підготовка конкурентоспроможного фахівця як мета сучасної освіти
Authors: Калініченко, Антоніна Володимирівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Калініченко А. В. Підготовка конкурентоспроможного фахівця як мета сучасної освіти / А. В. Калініченко // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 73-74.
Abstract: Зміни, що постійно відбуваються в розвитку суспільства, серйозно торкаються освітнього простору. Сьогодні відбувається процес модернізації освітніх систем на різних рівнях. І процес повної адаптації до нових умов ще не завершений. Очевидно, що сьогоднішні студенти будуть забезпечувати подальший розвиток України. Тому необхідно готовити такого фахівця, що буде конкурентоспроможним на ринку праці. Конкурентоспроможний фахівець – це фахівець, який здатен досягати поставлені цілі в різних, швидко мінливих ситуаціях за рахунок володіння методами вирішення великої кількості професійних завдань і наявності певних особистісних якостей.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19390
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Калініченко.pdf296.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.