Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19424
Title: Перспективи створення інтелектуальної автоматизованої технології формування поїздопотоків з небезпечними вантажами різних категорій та класів небезпеки
Authors: Лаврухін, Олександр Валерійович
Кульова, Дар'я Олександрівна
Issue Date: 2016
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Лаврухін О. В. Перспективи створення інтелектуальної автоматизованої технології формування поїздопотоків з небезпечними вантажами різних категорій та класів небезпеки / О. В. Лаврухін, Д. О. Кульова // Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті : тези Х Міжнародної науково-практичної конференції (14-15.12.2015 р.). – Дніпро : ДНУЗТ, 2016. – С. 30-31.
Abstract: Головною метою при перевезенні вантажів та пасажирів на залізничному транспорті є забезпечення високого рівня безпеки під час перевізного процесу. При перевезенні небезпечних вантажів необхідно приділяти увагу усім етапам транспортування, адже дані вантажі несуть в собі потенційну небезпеку, а наслідки від аварійних ситуацій можуть бути непередбачуваними для навколишнього середовища та здоров’я людей. Аналіз попередніх досліджень та діючих нормативних документів в сфері перевезеня небезпечних вантажів залізничним транспортом показав, що приділено недостатню увагу питанням формування состава поїзда до складу якого входять вагони з небезпечними вантажами різних категорій та класів небезпеки, особливо їх розташування по відношенню один до одного.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19424
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лаврухін.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.