Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1944
Title: Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектування та розрахунково-графічної (контрольної) роботи з дисциплін "Опалення, вентиляція та кондиціювання повітря" і "Теплогазопостачання та вентиляція"
Authors: Счастний, Євген Євгенович
Алексахін, Олександр Олексійович
Панчук, Олексій Вікторович
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектування та розрахунково-графічної (контрольної) роботи з дисциплін "Опалення, вентиляція та кондиціювання повітря" і "Теплогазопостачання та вентиляція" / укладачі : Є.Є. Счастний, О.О. Алексахін,О.В. Панчук ; кафедра теплотехніки та теплових двигунів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 50 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для студентів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.050601 «Теплоенергетика» і 6.060101 «Будівництво». У роботі наведено методики виконання таких завдань: проектування теплоізоляційної оболонки будівель та її елементів за теплотехнічними показниками, розрахунок тепловтрат приміщення, побудова та аналіз температурних графіків, а також основну і довідкову літературу. Студентами денної форми навчання вказівки можуть бути використані при виконанні курсового і дипломного проектування, вирішення завдань самостійно і на практичних заняттях. Для студентів заочної форми навчання наведено задачі для виконання курсового проекту, контрольної (розрахунково-графічної) роботи та методики їх розв’язування. У додатку приведено дані будівельних норм, необхідних для розв’язування задач.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1944
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТТД 36.pdf899.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.