Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19465
Title: До питання забезпечення конкурентоспроможності вищого навчального закладу
Authors: Полякова, Олена Миколаївна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Полякова О. М. До питання забезпечення конкурентоспроможності вищого навчального закладу / О. М. Полякова // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 97-99.
Abstract: Інтеграційні процеси у світовому економічному і освітньому співтоваристві формують нове конкурентне середовище вищої школи, для якої характерні підвищені вимоги до управління якістю освітнього процесу та надаваних послуг. Входження системи української освіти у світове освітнє співтовариство в результаті приєднання до Болонської угоди означає прийняття міжнародних правил ведення справ в освітній сфері, перехід до європейських стандартів оцінки результатів освіти і жорстку конкуренцію на ринку праці та освітніх послуг.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19465
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Полякова.pdf354.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.