Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1946
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів на залізничному транспорті"
Автори: Чубикало, Михайло Борисович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів на залізничному транспорті" для студентів напряму підготовки 6.05061 спеціальності «Теплоенергетика» денної та заочної форм навчання / укладач М.Б. Чубикало ; кафедра теплотехніки і теплових двигунів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 26 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки рекомендовано для студентів напряму підготовки 6.05061 спеціальності «Теплоенергетика» денної та заочної форм навчання. Дані методичні вказівки до практичних занять студенти денної та заочної форм навчання використовують для вивчення тем дисципліни та роботи на практичних заняттях. У зв’язку з відсутністю підручника і навчальних посібників наводяться відповідні посилання на літературу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1946
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТТД 153.pdf505.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.