Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19543
Title: Важливість взаємин між студентом та викладачем українських вишів
Authors: Яковенко, Валентина Григорівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Яковенко В. Г. Важливість взаємин між студентом та викладачем українських вишів / В. Г. Яковенко // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 113.
Abstract: Сучасні викладачі намагаються дати максимально можливу кількість "голих" знань, не дивлячись на їхню адекватність поточній ситуації, до того ж без обґрунтування їхньої потрібності. Але студент – це не школяр, якому можна сказати "так треба", студенту необхідно також пояснити, як саме ці знання йому знадобляться в майбутньому. І якщо викладач відповідає в дусі "у житті все може бути корисним", студент зі зрозумілих причин втрачає інтерес. Студент приходить до вишу не за знаннями, він приходить за тим, щоб стати хорошим працівником, а це зовсім різні речі. Викладач зобов'язаний вміти довести студентам, що його предмет дійсно буде корисний студентам у їхній майбутній діяльності.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19543
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яковенко.pdf291.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.