Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19564
Title: Дослідження пропускної спроможності залізничних дільниць та напрямків на основі параметричних моделей залежності інтенсивності від щільності поїздопотоків
Authors: Данько, Микола Іванович
Бутько, Тетяна Василівна
Прохорченко, Андрій Володимирович
Issue Date: 2013
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Данько М. І. Дослідження пропускної спроможності залізничних дільниць та напрямків на основі параметричних моделей залежності інтенсивності від щільності поїздопотоків / М. І. Данько, Т. В. Бутько, А. В. Прохорченко // Сучасні інформаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті : тези Міжнародної науково-практичної конференції (18.04. - 19.04.2013 р.). – Дніпропетровськ : ДНУЗТ, 2013. – С. 6.
Abstract: В умовах структурного реформування залізничного транспорту загального користування України необхідним є створення нормативних умов для чіткої та прозорої взаємодії на ринку перевезень між компанією, що управляє інфраструктурою та компаніями-перевізниками, які будуть здійснювати експлуатаційну діяльність. В основі функціонування ринку перевезень закладено принцип недискримінаційного доступу до інфраструктури, однією із найважливіших умов реалізації якого є визначення можливостей залізничної мережі.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19564
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данько.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.