Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1959
Title: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Методи оцінки управління якістю" для магістрів спеціальності "Якість, стандартизація та сертифікація"
Authors: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Комарова, Ганна Леонідівна
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Методи оцінки управління якістю" для магістрів спеціальності "Якість, стандартизація та сертифікація" / укладачі : Л. А. Тимофеєва, Г. Л. Комарова ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 11 с.
Abstract: Метою курсової роботи є формування у студентів комплексу знань про способи вибору і розроблення показників якості для промислової продукції та послуг. При виконанні курсової роботи студент повинен: - вибирати (формувати) показники якості продукції і послуг: вимірювати показники якості предметів (продукції і т.д.) і процесів (послуг, праці, рішень і т. д); - здійснювати пошук інформації, необхідної у процесі розроблення і застосування стандартів на вироби; - розробляти рекомендації з уніфікації виробів. Навички та знання, набуті магістрами при вивченні дисципліни та виконанні курсової роботи, сприяють засвоєнню матеріалу при вивченні циклу спеціальних дисциплін.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1959
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf310.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.