Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19590
Назва: Повага як одне з основних понять соціокультури
Автори: Гужва, Олександр Павлович
Петрушов, Володимир Миколайович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Бібліографічний опис: Гужва О. П. Повага як одне з основних понять соціокультури / О. П. Гужва, В. М. Петрушов // Антропологічні виміри філософських досліджень : матеріали І-ої Міжнародної наукової конференції (26-27 квітня 2012 р.). – Дніпропетровськ : ДНУЗТ, 2012. – С. 84-85.
Короткий огляд (реферат): Повага як необхідна умова міжособових стосунків перетворюється на одну з проблем людського буття, що загострюється в сучасних умовах. Причому, повага як категорія в межах екзистенційної проблематики, концентрує на собі вузлові характеристики людей і як істот соціальних, і як істот духовних, оскільки висвітлює всю шкалу виробничих та суспільних стосунків і, підіймаючись над ними, вводить у внутрішній світ людей. З досить широким розумінням категорії поваги входить і можливість не тільки формування, а й усвідомлення досить прихованих від сторонніх очей стосунків між людьми, що зумовлюють функціонування інституту сім’ї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19590
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гужва.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.