Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1965
Назва: Лабораторний практикум з дисципліни "Тягові та трансформаторні підстанції"
Автори: Супрун, Олександр Данилович
Семененко, Юрій Олександрович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Лабораторний практикум з дисципліни "Тягові та трансформаторні підстанції" / укладачі : О.Д. Супрун, Ю.О. Семененко ; кафедра автоматизованих систем електричного транспорту. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 78 с.
Короткий огляд (реферат): Лабораторні роботи за своїм змістом базуються на основних положеннях теоретичної частини курсу "Тягові та трансформаторні підстанції". Опис лабораторних робіт здійснено з урахуванням використання обладнання лабораторії тягових і трансформаторних підстанцій. Вказівки з заходів безпеки при роботі з електроустаткуванням у лабораторії «Тягові та трансформаторні підстанції». Дотримання правил безпеки при проведенні лабораторних робіт має особливо важливе значення, тому що доводиться користуватися напругою 380 В. Рекомендується для студентів спеціальності "Електричні системи та комплекси транспортних засобів" усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1965
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АСЕТ 106.pdf972.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.