Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1969
Title: Завдання та методичні вказівки до практичних занять, виконання курсової роботи та самостійної роботи студентів з дисципліни "Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації"
Authors: Панченко, Сергій Володимирович
Лазарєв, Олексій Владленович
Лазарєва, Наталля Миколаївна
Issue Date: 2015
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання та методичні вказівки до практичних занять, виконання курсової роботи та самостійної роботи студентів з дисципліни "Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації" / укладачі : С.В. Панченко, О.В. Лазарєв, Н.М. Лазарєва ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 17 с.
Abstract: Курсова робота виконується студентами всіх форм навчання з метою закріплення теоретичних знань та одержання практичних навичок у вирішенні експлуатаційних питань при проектуванні пристроїв автоматики й телемеханіки на станціях і перегонах: проведенні осигналізування станції, маршрутизації переміщень на станції та розставлення прохідних світлофорів автоблокування на перегоні. Вихідні дані на курсову роботу наближені до реальних умов експлуатації ділянок залізниці. Завдання та методичні вказівки призначені для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр з напряму 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1969
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки545.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.