Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1971
Title: Розрахунок і дослідження електромагнітних процесів у пристроях інтервального регулювання руху поїздів на перегонах
Authors: Кошевий, Сергій Васильович
Каменєв, Олександр Юрійович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Розрахунок і дослідження електромагнітних процесів у пристроях інтервального регулювання руху поїздів на перегонах : завдання і методичні вказівки до практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Системи автоматики на перегонах" / укладачі : С.В. Кошевий, О.Ю. Каменєв ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 41 с.
Abstract: Описано методику складання електричної схеми заміщення і аналізу електричних та електромагнітних процесів, що відбуваються в окремих складових систем інтервального регулювання руху поїздів на перегонах: автоблокування, автоматичної переїзної сигналізації, локомотивних пристроїв сигнального авторегулювання. Наведено індивідуальні завдання та методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи, а також рекомендації до самостійного вивчення відповідних тем курсу. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7.05020203 «Автоматика і автоматизація на транспорті» 5 курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання, а також слухачів Навчально-наукового інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, що вивчають курс «Системи автоматики на перегонах».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1971
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТ 81.pdf922.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.