Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19721
Title: Процес дистанційного навчання в університетах України
Authors: Альошинський, Євген Семенович
Балака, Євгеній Іванович
Лючков, Дмитро Степанович
Сіваконева, Ганна Олександрівна
Світлична, Софія Олександрівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Альошинський Є. С. Процес дистанційного навчання в університетах України / Є. С. Альошинський, Є. І. Балака, Д. С. Лючков, Г. О. Сіваконева, С. О. Світлична // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 143-144.
Abstract: Більшість українських університетів поступово, на рівних умовах з денною і заочною формами навчання, вводять дистанційне навчання, яке відрізняється тим, що приїжджати на сесію не потрібно і навчання проходить безперервно в режимі он-лайн. На початковому етапі дистанційна форма освіти виступала альтернативою заочній формі, але з розвитком масових он-лайн-курсів від всесвітньовідомих університетів використання дистанційної форми в українських вищих навчальних закладах (ВНЗ) стало не лише доцільним, а і необхідним.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19721
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Альошинський.pdf297.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.