Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19728
Title: Особливості створення дистанційних курсів навчання для багатосеместрових дисциплін
Authors: Храбустовський, Володимир Іванович
Шувалова, Юлія Сергіївна
Удодова, Ольга Ігорівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Храбустовський В. І. Особливості створення дистанційних курсів навчання для багатосеместрових дисциплін / В. І. Храбустовський, Ю. С. Шувалова, О. І. Удодова // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 152-153.
Abstract: Комп’ютерні технології все більше поширюються у повсякденному житті. І у більшості випадків призвані спрощувати взаємовідносини людини з оточуючим світом. Дистанційне навчання є одним із засобів отримати освіту зручним способом і у зручний час. Студент не витрачає час на дорогу до місця навчання, він може вдень працювати, а вчитися ввечері, може обирати порядок вивчення предметів так, як він краще сприймає, а не прив’язуватись до мережі розкладу. Найчастіше вартість дистанційного навчання суттєво нижча за денну. Все це надає дистанційному навчанню привабливість в очах абітурієнтів і ставить перед професорсько-викладацьким складом нові задачі щодо створення відповідних якісних курсів дистанційного навчання: якими вони мають бути за змістом, формою, засобами контролю; як зробити так, щоб серед численних пропозицій абітурієнт вибрав саме цей курс, а після успішного вивчення матеріалу порекомендував цей курс знайомим; щоб згодом працедавець оцінив знання і вміння таких фахівців і звернув увагу на інших випускників, а може й порекомендував вивчити цей дистанційний курс своїм працівникам.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19728
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Храбустовський.pdf300.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.