Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19735
Title: Методика проведення самостійних занять з кросової підготовки
Authors: Шатов, А. В.
Сапегіна, Ірина Олександрівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Шатов А. В. Методика проведення самостійних занять з кросової підготовки / А. В. Шатов, І. О. Сапегіна // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 160.
Abstract: Теоретичні знання, які одержують студенти під час навчання у виші на практичних заняттях з фізичного виховання, на прикладі занять з кросової підготовки, допомагають краще зрозуміти оздоровче значення цього засобу фізичного виховання і використовувати його на самостійних заняттях. Кросовий біг по місцевості з подоланням перешкод являє собою комплекс рухів, які потребують виявлення координаційних здібностей, використання навичок бігу в різних умовах і елементів техніки стрибків для подолання вертикальних і горизонтальних перешкод.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19735
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шатов.pdf291.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.