Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19738
Title: Удосконалення методичного забезпечення дистанційно-очного навчання слухачів факультету підвищення кваліфікації
Authors: Каграманян, Артур Олександрович
Арбузов, Геннадій Федерович
Кошевий, Сергій Васильович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Каграманян А. О. Удосконалення методичного забезпечення дистанційно-очного навчання слухачів факультету підвищення кваліфікації / А. О. Каграманян, Г. Ф. Арбузов, С. В. Кошевий // Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва - запорука ефективності навчального процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (3-4 грудня 2014 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - С. 163-164.
Abstract: З 2013 р. за рішенням Головного управління кадрової та соціальної політики Укрзалізниці на факультеті підвищення кваліфікації Української державної академії залізничного транспорту функціонує дистанційно-очна форма навчання. Протягом двох тижнів слухачі вивчають матеріал навчальних модулів без відриву від виробництва з використанням ПЕОМ та Інтернету на розробленому фахівцями академії навчальному порталі, можуть звернутися за консультацією до викладача, обговорити актуальні питання на форумі, виконують тестові завдання. Тижневі заняття в академії зорієнтовані на поглиблення отриманих знань, проведення практичних занять і підсумкового тестування.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19738
Appears in Collections:Проблеми управління та удосконалення якості підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва-запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Каграманян.pdf296.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.