Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19746
Title: Визначення витрат труда які не підлягають прямому кількісному обліку як шлях до підвищення організації виробництва проектних робіт на підприємствах залізничної галузі
Authors: Машошина, Тетяна Вікторівна
Issue Date: 2010
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Машошина Т. В. Визначення витрат труда які не підлягають прямому кількісному обліку як шлях до підвищення організації виробництва проектних робіт на підприємствах залізничної галузі / Т. В. Машошина // Проблемы экономики и управления на железнодорожном транспорте – ЭКУЖТ 2010 : тезисы докладов V Международной научной конференции (24.11.-26.11. 2010 г.). – Днепропетровск : ДНУЖТ, 2010 г. – С. 231.
Abstract: Вже проекти визначають економічний і технічний рівень майбутніх залізничних підприємств і споруд, а разом з тим перспективи розвитку продуктивних сил країни. Вони є однією з найважливіших умов забезпечення збалансованості планів економічного і соціального розвитку, економії матеріально-технічних, трудових і фінансових ресурсів. Практичне удосконалення планування нового господарчого механізму нерозривно пов'язано з покращенням проектно-кошторисної справи, підвищенням якості проектної документації.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19746
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Машошина.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.